• Inside Door - A belső ajtód. Készült szívvel és lélekkel.

     

Csikós János - Tulajdonos

Inside Door  - A belső ajtód Kft.

 
Fiatal korom óta az érdeklődésem középpontjában a szerkezetek, a műszaki dolgok és a technikai újdonságok álltak. Szerettem volna létrehozni, megalkotni egy saját szerkezetet, amit az alapoktól kezdve én építek, formálok, alakítok, ami más, mint a többi, emellett kényelmesen és jól használható a mindennapi életben.
Érdeklődésem másik fontos területe, a kreativitás és az innováció. Érdekelnek a nehezen megmunkálható felületekből adódó kihívások a lehetetlennek tűnő és a mások által kezelhetetlennek vélt struktúrák és megoldások. Szeretem bebizonyítani azt, hogy én és a szakmai csapatom, olyan különleges felületeket és formai mintákat tudunk létrehozni, ami Magyarországon és a világon is egyedülállók.
Ez a munka megköveteli a kompromisszumok nélküli igényességet és a feltétel nélküli, teljes szakmai odaadást. Évtizedek alatt kifejlesztett saját technológiai és innovációs megoldásainknak köszönhetően, a vásárlóink elmondása alapján, ajtajaink, az egyik legkreatívabb és legmegbízhatóbb termékcsaládot képviselik hazánkban és Európában egyaránt.
Az Inside Door Termékcsalád minden tagja darabonként, emberi kézi munka eredményeként, saját manufakturális technológiában, magas minőségben és limitált szériában jönnek létre.
Minden egyes darab elkészítésekor megnyílik bennünk a „belső ajtónk” és teret nyit nekünk ahhoz, hogy megvalósítsuk , megalkossuk a kreativitásunk legmagasabb fokaként, a  – belső ajtód.
A nagy titok, amit még hozzáadunk a termékeinkhez, az nem más, mint a szívünk és a lelkünk, ezért is lett a cégünk szlogenje az, hogy:


„ Készült szívvel és lélekkel ”