• Inside Door - A belső ajtód. Készült szívvel és lélekkel.

     

Tok


Ha nem szeretnénk semmilyen nyílászárót adott falnyílásba, akkor rendelhető csak tok is, ami mindenféle vasalat nélkül egy burkolat a falnyílásba. Ezzel teljes összhangba hozható a lakás többi nyílászárójával. Meg kell jegyeznem, hogy a tokok borítását 6 féle mintával gyártjuk, tehát ez is harmonizálhat például a parketta szegőlécéve. Ezeknek nincs felára, a legelterjedtebb a szappanmart.

Lehetőség van a széles tokba minta marást kérni, ezzel is feldobva egy 30-40 cm széles üres felületet.

 

 

Szeretnék kitérni néhány beépítés során felmerülő problémára és azokra a megoldásokra, amit mi ajánlunk illetve alkalmazunk.

Duplung

Főleg régi panellakásokban fordul elő, hogy a fal vastagsága kisebb mint 8 cm. Ebben az esetben az a probléma jelentkezik, hogy az egymással szemben lévő csapok közötti távolság miatt a tok elgyengül. Cégünk megoldása erre az esetre duplung alkalmazása, ami annyit jelent, hogy a tok borítást megvastagítjuk 16-16 milliméterrel, ezáltal a csapok közötti távolság megmarad és a tok stabil lesz.

Borítások szélessége

 Ugyancsak panellakásoknál előforduló probléma a falnyílásban található lépcsős fogadófül. Ennek eltávolítása körülményes és nem minden esetben járható út. Az ilyen falra szerelt tok nem minden esetben takarja el a nyílást. Ezért ebben az esetben szoktuk ajánlani a borítások szélesítését, amivel a falnyílás szépen eltakarható.

Szegőlécek

Jellemzően a nyílászárók beépítése az utolsó lépés minden építkezésnél. Ennél a pontnál már eldőlt a parketták és egyéb burkolatok szegélyének kialakítása. Az ajtót is hozzá lehet hangolni az összhatás érdekében. Ezért kínálunk a hagyományos szappanmart minta mellett öt különböző szegőléc marásmintát. 
Eltérő színű oldalak

Az Inside door ajtókat egyedileg gyártjuk, ezért lehetőség van akár eltérő színű fóliák alkalmazására is, ha a megrendelő azt szeretné.

 

Mozgó borítások csapjának hossza

Beépítéskor előfordulhat egy olyan probléma, hogy a felméréskor megmért fal vastagsága megváltozik, például egy vastagabb burkolat kerül rá. Ebben az esetben sem kell új tokot gyártatni, mert csak a borítások új méretre gyártása is megoldható, ami jelentősen csökkentheti a költségeket.