• Inside Door - A belső ajtód. Készült szívvel és lélekkel.

     

A hőre lágyuló 3D fóliát, az ajtó felületére vákuum segítségével a hordozó anyagra préselik, ami a nyomás hatására még az él zárásokra is rásimul. A technológia megköveteli, hogy az ajtólap tömör szerkezetű legyen, mivel a vákuum miatti nyomás egy papírrács esetén összeroppantaná az ajtólapot. A fóliák találkozása minden egyes alkatrésznél a szemnek láthatatlan helyre kerül. Az élek szépen lekerekítettek, ami nagy jelentőséggel bír az ajtó élettartama tekintetében, hiszen így nincs mód a fólia felválására vagy sérülésére. A fóliák találkozásánál a fóliát 4x4 milliméteres tömör krómcsíkkal szorítják bele az ajtólapba. 

A technológia megköveteli a minőségi anyagok használatát. Ebben különbözik a vákuumfóliás ajtó minden más beltéri ajtótól. Tömör szerkezetének köszönhetően nagyon jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Az ajtók és tokok egyedi igényeink szerinti méretben és mintával készülhetnek (akár 4cm vastag falra is), függetlenül attól, hogy nyíló, csukó, tolóajtó vagy épp többszárnyú kivitelben szeretnénk.

A gazdag színválasztéknak köszönhetően pedig, követhetjük a legtrendibb bútordivatot is. Az egyedi gyártásnak köszönhetően az ajtó teljesen személyre szabható, illetve lehetőség van különböző kiegészítők például falburkolatok, párkányok vagy konyhafrontok azonos színű gyártására is.

Előnye: 
- kiváló hő és hang szigetelés a tömör szerkezetnek köszönhetően,
- jól ellenáll a külső behatásokkal szemben, a kerekített élek miatt,
- a felület és az él zárások miatt a nedvességnek ellenáll,
- a gyártási technológia megköveteli, a minőségi anyagok használatát ,

Hátránya:
- súlya ajtónként meghaladhatja a 40 kg-ot,
- a felhasznált minőségi anyagok miatt az ára némileg magasabb a CPL ajtók áránál.